Ju fler desto bättre

Nej, det blev inget arbete i brunnen idag. Livskamraten har haft en tung dag så jag har pysslat för mig själv. Fortsatte med trallbygget nedanför bron, men eftersom jag bara hade fyra brädor så blev det inte mycket gjort. Jag har i alla fall lagt ut alla reglar och när det kommit hem sten och trall i affären så är det väl bara att fortsätta.
20160719_093308

Istället gjorde vi en utflykt och tittade på en underbart vacker trädgård. Wow, hur en del människor har det! Paret som äger trädgården driver också en liten butik och jag vet att mannen sagt att det är ett heltidsarbete för honom att sköta om trädgården plus att stå i kassan. Riktigt så vill jag inte ha det. Visst håller jag på och utvecklar tomten och huset, men det är mer en livsstil än ett arbete. Vi funderade på att börja spela golf en gång i yngre dagar, men kom snabbt fram till att vi har inte tid med det, vi har alldeles för mycket annat omkring oss som vi prioriterar. Vilket dock inte hindrar oss från att gå och äta på Öjestrands golfrestaurang nästa vecka. Jag tror halva byn ska med, det blir fler och fler som vill vara med i vårt ”gäng”. Roligt att lära känna ändå mer människor.

Imorgon ska vi i alla fall träffa en av mina äldre vänner; nämligen min bästis från småskolan! Fantastiskt roligt att vi har återfått kontakten med varandra. Inte så ofta, men desto roligare när vi träffas.

Sköt om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.