Skördetid

Imorgon åker vi hem. Det innebär att man måste skörda det som växer. Inte för att vi har mycket som växer här i den karga myllan, men vindruvorna får skördas (ätas upp direkt)
20160830_130612
liksom krusvinbären, eller jostabär som det också heter
20160830_150125De är faktiskt jättegoda och jag är lite överraskad över att jag inte hört talas om dem förut. Jag skulle gärna vilja ha en buske ”hemmavid”, där skulle man nog få mer bär.

Vad mera? Livskamraten har nog överansträngt sig de sista dagarna så han har ont i ryggen idag. Jag har ägnat mig åt att rensa bort härute på tomten och städa bort inför hemresan. En grannfru var in och lämnade en elefant som hon tyckte att jag skulle ta hand om.
20160830_180620Det är denna gröna som är den nya. Det blev till att flytta om lite bland de elefanter jag redan har så nu har två stycken fått flytta in i köket. Få se om det är någon som tycker att de är i vägen. Tills vidare vilar dessa två vid den nya köksön.
20160830_180549Nu har jag nog fyllt min kvot med elefanter tror jag.

Solen strålar och reflekteras i sjön så jag har faktiskt fällt ner persiennerna. Det känns lite fel men……… Livskamraten snarkar inne i allrummet ackompanjerad av TVn. Jag är jättesugen på att sätta upp ytterligare ett par lister men……… man vill ju inte störa. Det bästa blir nog att gå ut och njuta av kvällssolen. Sköt om er!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.