Uppladdning

Jag skulle behöva ladda mina batterier ett tag. Men hur gör man? Tänk om man bara kunde sticka in ett finger i uttaget och efter en timme så sprakar man igång av kraft och vitalitet. Men det är bara att konstatera, någon Duracell-kanin är man inte.

Dagen har varit jättefin. Barnbarnet och jag har börjat rensa ogräs, jag har klippt ett par häckar, vi har haft fikafrämmande, allt känns bra och ändå är jag ganska trött. Klart min snabbgjorda vinbärskaka hade kunnat varit bättre. Ni vet, man plockar fram ugnsformen och alla ingredienser, så knäcker man äggen,  häller i nästa ingrediens och då vaknar tanken; detta är inte rätt. Istället för att vispa äggen med sockret så hällde jag i mjölet och det blev inte riktigt rätt konsistens. Nåja, kakan gick att äta i alla fall, fick pudra på lite mer florsocker bara.

Nu blir det en lugn kväll. Jag har lånat några tidningar på biblioteket och ska ägna mig åt att slötitta i dem. Ha en skön kväll, vare sig ni sjunker ner i hemmets hägn eller om ni ska ut på något roligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.