Värk i själen

Igår fick jag slappna av tillsammans med en väninna. Vi drack vin och pratade och pratade, sedan kom våra respektive hem och vi stannade kvar på middag. Så skönt det var att bara slappa, bara prata och läppja på vinet i all enkelhet. Jag behövde det, Livskamraten behövde det. Enkel social samvaro kan ibland vara ett sätt att ladda batterierna. Annars söker jag fortfarande efter ett sätt att ladda mina batterier lite mer långvarigt inför hösten/vintern.

Livskamraten har ont idag så han sitter och filosoferar för sig själv. Vår ”inneboende” N har kört tigersågen på den omkullblåsta björken. Själv rensar jag i rabatter, en bit i taget. Vädret har varit fint, men jag känner mig nedstämd och vill egentligen göra något annat.

Läste i VK om de fynd som gjorts efter en ungdomsfest; lustgas? alkohol och droger. Vad har hänt, kan ungdomar inte umgås utan stimulantia? Var får de lustgas från? Så naiv jag känner mig. Inte sjutton vet jag var jag skulle gå om jag ville ha lustgas, gör ni? Ett barn har hittats efter 27 år som försvunnen, jag tänker på föräldrarna och gråter invärtes.

Nej, himlen känns låg idag. Nu ska jag ta mina två kära, Livskamraten och N, och åka och fika tillsammans med sonen och hans familj. Då blir man alltid glad och upplyft.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.