Social ska man va´

Dagarna går så fort, jag hinner inte med riktigt. Jag tänker så mycket, men hinner inte riktigt allt jag tänker. Nu har jag i alla fall målat färdigt knutbrädor och carport, men har fortfarande kvar en bit stenläggning att rensa. Det tar sig…. skulle behöva måla grunden också men det får vara till i vår.

I förmiddags tog vi oss i alla fall en kopp kaffe med kanelbulle i halvskuggan av carporten och slappade en stund. Sedan bar det iväg till kära gamla återvinningen för att slänga lite rottingmöbler, skönt att bli av med dem. De var egentligen väldigt fina men har blivit väldigt nötta av väder och vind. Nu är de borta i alla fall och en liten bänk har fått ta deras plats.

Sedan var det dags för en fika på Avion tillsammans med ”gamla” arbetskamrater. Länge sedan vi träffades och så trevligt att få träffa dem igen. En kopp kaffe och en go´kaka slank ned trots mina tankar om ett sunt leverne……. En runda in på IKEA och köpte gardintyg till vår kära inneboende. Hon måste ju få känna att hon får sätta sin prägel på sitt rum.

Hon lagade maten idag, ugnspannkaka med fläsk, så nu har den ”nya” elvispen på 35,- gjort sitt första dagsverke. Pannkakan var jättegod, med mycket smak av bacon, mmmmm. En lång promenad med en kompis fick avsluta dagen. Promenaden behövdes efter att ha ätit både kanelbulle, liten kaka och till råga på allt, nästan en hel IKEA chips-påse.

Nu sitter jag och känner att det är dags att slappna av, sätta mig i Lamino-fåtöljen och bara finnas till. Hjulet snurrar väldigt fort just nu men den gamla hamstern behöver vila….. är lite less på att känna mig så speedad, men kan inte varva ned riktigt. Imorgon ska jag i alla fall unna mig att planera lördagens middag, vill göra något lite speciellt, men vad? Imorgon blir det makaronilåda och middag med 4 barnbarn, yes sir, så blir det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.