Strävar på

Idag har jag börjat kakla i köket……..hjälp så nervöst. Det kan väl gå an om man har släta, gipsskivor bakom, men med vår murade vägg som buktar lite hit och lite dit så är det inte lätt.
IMG_20161006_184825

Men roligt är det. Får vi nu bara bort den gamla spiskåpan och fläkten också så kan jag kakla vidare över hela väggen. Det blir i alla fall skönt att få denna lilla väggbit färdig så jag kan göra färdig väggen till vänster. Det tar sig en bit i taget.

Livskamraten har varit jätteduktig och grävt fram 10 säckar sand från brunnen på två dagar. När jag hissade upp de två sista säckarna så rann det vatten ur dem så det känns skönt. Imorgon ska vi prova att trycka ned röret lite till så det inte kommer in mer sand från sidorna. Jag längtar så till dess att vi kan lägga på locket och inte behöver fundera mer på detta projekt.

Det tar på krafterna att jobba med brunnen så igår gick vi och lade oss redan 20.30. Vi var helt slut båda två. Jag vaknade 08.30 i morse så det fanns uppenbarligen en viss sömnbrist. Jag tror att det får bli en tidig kväll nu också. Solnedgången var så fantastiskt vacker i kväll också, rena magin!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.