Mera brunnsjobb och lite inredning

Jajamen, idag har vi arbetat med brunnen. Vi har satt dit det sista röret, jippiii! Nu blir det förstås en del sand som måste skottas upp och det känns ju jobbigt förstås. Ja, inte jobbigt för mig egentligen, men för Livskamraten, det är ju han som ska gräva. Men vi har satt en gräns på max 4 säckar om dagen, 2 i varje omgång och med vila mellan varje omgång. Jag hoppas så att det blir bra.

Själv har jag kaklat lite mer. Det ska bli spännande att se hur det blir när allt blir fogat. Jag tvivlar på att fogarna blir spikraka. Men å andra sidan, inget annat är ju helt rakt här i huset så varför skulle kaklet vara det? Tyvärr köpte vi grå fog och nu har vi ändrat oss och vill ha vit, men när vi ville byta så var det slut på den vita. Uppenbarligen är det inte bara jag som kaklar. Nu får vi vänta en hel vecka innan det blir helt färdigt. Suck….

Jag har letat efter en tallrikshylla på loppisar/återvinningar, men den enda jag hittade, på Fyndlagret, var inte till salu. På Ingvars stora varuhus finns en hylla som skulle passa i stilen, men som är för bred. Det blev alltså till att göra ett ”omtänk” och det blev en lite annorlunda hylla, tavelhyllor.
IMG_20161017_191052Jag blev nöjd med hyllan i alla fall. Får vi bara tid att tillverka pardörren till städskåpet också så blir det ännu bättre.

Vi avslutade dagen med ett besök på Kvissleby badhus, perfekt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.