Tisdag efter middag

Vilken underbar dag, solig och varm! Eftersom vi är utan vatten fortfarande så hämtar jag tvättvatten etc från sjön. Känslan att stå där i vatten upp till skaften på gummistövlarna, se solen glittra över vattnet och höra fåglarna kvittra och gräla med varandra medan de förbereder för flytten söderut. Ljuvligt!

IMG_20161018_170218Utsikten genom fönstret vid middagen, ser mörkt ut men det är väl för att det är taget ut genom fönsterrutan och utan blixt. Härligt vackert i alla fall. Middagen var dock ingen höjdare ska jag be att få tala om. Snabbmiddag med 3 uppstekta potatisar, bacon och 2 grillkorvar. Vi blev så upptagna med att försöka trycka ned ännu mer rör i brunnen att vi glömde bort tiden, därav blev det snabbmat. Livskamraten har tagit upp 6 säckar sand idag, måtte han nu inte få så ont i kväll…… Själv har jag fortsatt med kaklingen, denna gång under mycket gnäll. Jag har nämligen kaklat själva fönstersmygen och när ingenting är vinkelrakt så är det inte så lätt skulle jag vilja säga.

Jag känner mig helt slut, det blir jobbigare och jobbigare att hissa upp sandsäckarna ur brunnen, den blir ju djupare och djupare också. Nu ska jag titta på Grand Designs på kanal 9 och, har jag tur, så är det några stackare som gett sig den på att de ska förvandla en ruin till drömhuset. Då kan jag sucka och säga att ja, så där hemskt har vi i alla fall inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.