Att surfa eller inte surfa……

Igår tog surfen slut, det tog slut även förra månaden, och det ganska tidigt, så det blev till att fylla på för vi ville ju inte vara utan dator halva månaden. Vi tyckte att det var konstigt att allt bara var borta för vi hade ju inte suttit speciellt mycket och surfat. Men så började vi titta på vår lilla inneboende och tänkte ”hmmhmm”.

Det är en viss skillnad i hur vi använder datorn märker vi.

Det lyssnas på musik
Det tittas på film
Det chattas i tid och otid

Det bara med en inneboende, nu har vi två…… jajamän, ytterligare ett större barnbarn har mellanlandat. Hon hamnade i källaren så nu är huset fullt igen. 

Vi får nog samla ihop dem idag och prata om detta med hur man använder datorn i detta huset, vi vill inte betala mer surf än vi redan gör, så måste det vara.

Man ska vara snäll, men man får inte vara dum.

Det får vara ledorden för idag. I kväll blir det tjejmiddag, roligt. Om folk (män) bara visste hur roligt vi har på våra tjejmiddagar.  Då skulle de nog prova ta på en klänning och högklackade och försöka vara med. Men se, det skulle de inte få.

Gårdagkvällens härligaste syn: äldsta barnbarnet (som stort sett alltid är svartklädd) försvann nerför källartrappan iklädd knallgrön morgonrock och röda tofflor från det stora platt-paket-företaget. Detta matchade hon med sin röda handväska. Så färggrann har jag inte sett henne sedan småbarnsåren!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.