Nya datorer

Nu sitter jag här och tänkte installera skrivaren i den nya datorn. Hämtade drivrutinen, klickade på nedladdning och sedan blev det stiltje i hjärnkontoret. ”Klicka på de tre linjerna” – vilka linjer? Nej, det fungerar inte i kväll.

Fint väder har vi haft idag i alla fall. Jag har faktiskt fått mig 2 promenader idag, en långpromenad med en väninna och en kortare, med spark, tillsammans med N1. Bitande kallt om kinderna men ack så skönt. Visst verkar livet bli lättare när solen skiner?

I kväll ska jag unna mig att gå till sängs riktigt tidigt, bara lägga mig och läsa, slappa i godan ro. Hur tidigt kan man göra det? Nu? Då verkar man väl töntig. Ja, det är en av nackdelarna med inneboende, man kan inte alltid göra som man vill 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.