Ny vecka

Vilket sagolikt väder vi hade här igår. Tyvärr var jag inte ute så mycket som jag hade tänkt för förkylningen gjorde ett omtag och det var snuvigt värre.  Därför höll jag mig väldigt lugn. Tredje veckan, jag förstår inte riktigt vad det är för slags förkylning detta.

Nåja, idag ska vi iväg och handla lite saker för att göra klart i köket; metall-lister golv mot Salen och allrummet, maskeringstejp samt målarfärg till hallen uppe. På torsdag blir det sedan ”tantträff”, då ska vi till Bengts Sterbhus (antar att det är en antikaffär) och Halmsta loppis. Det passar mig jättebra för jag är ute efter en större vas/kruka samt lite gröna, eller röda glasbyttor till den nya hyllan vid trappan. Tack och lov för allt som folk lämnar in på olika loppisar, vilka fynd man kan göra! Det gillar jag.

Dessutom ska jag in på Kvissleby bibliotek. Där hittar jag alltid massor av bra böcker som inte finns på ”mitt” egna bibliotek där hemma. Det gäller att passa på när man är här.

Nya tag för en ny vecka. Ska försöka fylla den med lite roliga saker för nu har det varit två mycket tråkiga och lugna sjukveckor. Önskar er alla en skön måndag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.