Handlat lite vårkläder idag

Helt överraskande så blev det lite shopping idag. Nämligen Himmelska Fridens Torg. Det började med att jag tittade på ett par tunna sommarbyxor med mudd åt mig själv och slutade med en påse full med kläder åt min äldre släkting. Efter att fått låna hem plaggen så fick hon prova dem och det blev köp av 2 par byxor och 3 par sommarblusar. Inte dumt att kunna handla så mycket när man bara var ute på en liten promenad.

När vi konstaterat att kläderna passade så gick jag för att ta ut pengarna från bankomaten. Framför mig stod en äldre farbror och försökte få ut pengar. Han knappade in koden, men inget hände. Jag frågade då snällt om han hade problem och det hade han. Han gav mig kortet och läste högt upp koden så jag fick försöka. Vid första försöket så kom det inga pengar, men efter att jag satt i kortet igen och han upprepat koden högt och tydligt igen så fick han ut sina 600 kr. När jag lämnade tillbaka kortet så bad jag honom att vara lite försiktigare med att läsa upp koden och lämna ut sitt kort. Det är inte lätt att bli äldre, det är då sant. Tänk om jag hade varit oärlig……..

I kväll är det lill-lördag och inte en inneboende i sikte. De är på väg ut för att roa sig i stan, det hör ju ungdomen till. Själv så njuter vi av att vara ensamma och bara slöa. Sköt om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.