Påsklördag

Vilket avslut på Långfredagen det blev! Äldsta barnbarnet N och hennes vän hade varit och handlat fint ekologiskt kött, pommes frites och mozzarellaost till kvällens grillmiddag. Vi lade köttet i marinad medan de två ungdomarna jobbade. Precis när grillkolen hade fått rätt glöd så ringde världens bästa grannar och bjöd över oss på en liten påskdrink. Det gick ju inte utan istället fick de komma till oss och delta i grillmiddagen. Underbart gott var det.

Vi damer till och med dansade under kvällen. Vem kan låta bli när det spelas gamla godingar som Corinna, Corinna och House of the Rising  Sun? Trevligt hade vi och sov gott på natten gjorde vi.

Idag så går en liten tanke till mormor, älskade mormor. Hon hade nog inte tyckt att det var riktigt rätt sätt att avsluta en långfredag.

Nu är det lördag och jag har förberett en cheese cake som efterrätt. Ni vet av den sorten där det blir en mängd bunkar och vispas här och vispas där. Jag stod och vispade grädden så vispen började bli het utan att den tjocknade. Kollade då på gräddpaketet och gissa vad, det var matlagningsgrädde.Jag hade köpt fel, inte roligt. Vi får väl se hur cheese caken blir när den stelnat, om den stelnar. Nåja, bara den smakar bra så………

Njut av lördagen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.