Vinter ra……….

Så är det, efter att ha varit utan Internet-koppling några dagar så är jag återigen uppkopplad. Igår, Valborgsmässoafton, steg jag upp kl 04.50, noterade snöfallet och håren reste sig på armarna. Är detta våren? Vad hände? Tog den till vänster när den skulle svängt till höger? Jag som satt på sommardäcken och som nu skulle ut och köra de 30 milen till SpanskaVillan. Men eftersom Livskamraten redan befann sig där så hade jag inget annat val än att sätta mig bakom ratten och köra iväg. Vad gör man inte för att få vara med honom?

Ovädret lugnade ned sig och det blev en lugn, trafikfri körning. Jag lyssnade på en ljudbok om Bridget Jones som 52-årig änka så resan gick bara bra. Väl framme så blåste det ordentligt över sjön. Men vi kunde ändå sitta i lä och dricka kaffe vid söderväggen. En trana kom lågt flygande över fikaplatsen, svanarna skymtade därute på sjön, en fågel sjöng vackert någonstans inne bland träden och min själ fick ro. Äntligen är jag här igen, på min plats på jorden.

IMG_20170430_141612

 

Eftermiddagen tillbringades ute i solen, ett glas vin kändes lyxigt och bra. Sedan gick vi helt enkelt in, struntade i alla majbrasor och skönsång, tittade på film om gorillan Koko och sedan i säng. Sov gott hela natten, känns jättebra idag på morgonen. Nu blir det till att städa bort barr och kvistar och bara vara ute och njuta av livet. Önskar er en skön dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.