Pang sa det!

Igår hade vi en sådan dag då det var sol i ena minuten, regn i nästa, sol i nästa och så vidare. Vi sprang ut och in allteftersom vädret ändrades ända tills den riktigt stora regnskuren kom. Den övergick sedan i hagel, stora hoppande sådana och helt plötsligt kom där en blixt och ett dunder. Det kändes som att blixten slog ned alldeles i närheten. Otäckt var det. Grannarnas hus mörklades, datorn hos en granne förstördes liksom vår box till Viasat. Hoppas nu bara att parabolen är OK. Det vet vi ju inte förrän vi fått den nya boxen och kan prova. Så nu är vi utan TV. Lite bekymmersamt eftersom det är Ernst idag………

Men vi har hunnit med ett grannbesök med kaffe och tårta så vi har det bra ändå.

Idag har jag kämpat och lagt ut marksten ungefär som jag tror att jag vill ha det.
IMG_20170803_174130Det verkar kanske lite rörigt, men jag tror att när trampnarven och backtimjan växer fram så minskar det röriga intrycket. Det fattas några markstenar och jag har inte justerat dem ännu. Tänker vänta på att regnet får göra sitt och sedan ta och jämna till  ytorna.

IMG_20170803_191742Naturens underverk, ibland blir man bara alldeles stum!

När man blir utan TV så börjar man tänka, hur många timmar sitter vi framför den av ren slentrian? För mig är det inga problem, jag bara tar fram min bok och passar på att läsa, men vad gör människor som inte läser. Sitter de framför datorn? Men alla är inte så duktiga dataanvändare, många använder den bara för bankärenden, ATG och likadant, vad gör de då?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.