Halva veckan har gått

Vi är fortfarande utan bil, suck. Vi har visserligen vår kära pickup som bara går och går och går (peppar, peppar), men man kan inte säga att den har någon vidare komfort, för att inte tala om ljudnivån och att det sällan går att lägga in 2:an. Man får gå från 1 till 3:an direkt. Men vi tar oss ju fram.

Dagen har ägnats åt städning, riktig städning från golv till tak. Det är skönt att ha det gjort. Vi passade på att sätta upp en tavelhylla över soffan samtidigt så nu har jag satt upp tavlan som mamma och pappa hade i sitt vardagsrum. Det känns bra.
IMG_20170816_192249Väggen har varit så lång, tom och vit, men nu börjar den kännas lite varmare.

När det sedan regnade som värst så gjorde jag färdig taburetten och passade på att klä min fotpall i samma tyg. Nu är det bara dekorbanden som saknas, de får jag köpa nästa gång jag åker till Birsta.
IMG_20170816_211449Så här blev de, tyget ser grått ut men är i själva verket turkosgrönt, passar jättebra till både blå och gröna gardiner.

I morgon blir det fotvård, spännande. Jag ska ta med glasögon, hoppas att hon har några tidningar som jag kan sitta och slötitta genom. Bara lata mig ska jag och känna mig som en riktig lyxhustru.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.