Mera planer

Vi har en god vän i vårt lilla ”gäng” här vid Öjen som fyller 70 år i oktober. Hon kommer att resa bort över födelsedagen och det är likt henne; inget ståhej, hålla sig i bakgrunden. Nu har vi bestämt att vi ska överraska henne före hon fyller år. Vi, Livskamraten och jag, bjuder alltså på fest fredagen den 13:e oktober, burr, usch och fy. Ja, för datumet alltså, inte för festen. Anledningen till festen är att vi kommer att lämna stugan veckan efter och inte vet när vi återkommer, så har vi sagt åt födelsedagsbarnet och hennes make. Vi litar nämligen inte på att han skulle kunna hålla tyst om att festen är för  henne så därför ”ljuger” vi för båda två.

Nu håller jag på och planerar för hur vi ska avslöja anledningen till festen vid välkomstdrinken. Jag har planer…… ser fram emot det. Ingen av de andra deltagarna vid festen ska bli informerade i förväg, alla ska bli lika överraskade. Lite roligt måste man få ha.

Idag har vi packat lite för att kunna åka hemåt imorgon. Vi ska stanna  till på två ställen längs vägen för att ”hälsa på” så vi vill komma iväg så tidigt som möjligt. Sjön ligger spegelblank, solen tittar fram lite nu och då, det känns inte enbart roligt att åka härifrån.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.