Allhelgona

Denna helg är en vacker helg tycker jag. Helt fri från alla nya fånigheter med häxor och bus eller godis. Nej, detta är en tid för stillhet och eftertanke och det tycker jag att vi behöver i dagens samhälle. Vi omges av hot från olika terrorgrupper, från helt vansinniga stormaktsledare, vi läser om alla dessa övergrepp och trakasserier som tydligen varit en ”vardag” för så många. Helst skulle man vilja dra något gammalt över sig och vakna upp när allt blivit så mycket bättre.

Då är det väl bra att tänka tillbaka på det som betydde trygghet och kärlek. Tänka på de människor som betytt så mycket för just dig som människa. Själv tänker jag idag främst på mamma. Idag är det 12 år sedan mamma gick bort och jag minns / jag känner med hela kroppen de känslor jag hade den eftermiddagen, natten då det otroliga hände, min mamma gick bort.
mamma

Tankarna på pappa, min syster och min systers man finns också hos mig denna helg. Då mammas yngre bror nu också lämnat oss och det innebar att en stor del av oss släktingar träffades igen så finns alla minnen från vår gemensamma bakgrund också nära till hands i mitt minne. Vi hade det bra. Jag har det bra nu också och alla goda minnen värmer mitt hjärta ytterligare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.