Härlig resa

I morse lämnade vi barnen på skolan och sedan bar det av till SpanskaVillan. De hade varnat för halka men resan gick väldigt bra, utan problem. Livskamraten körde så jag bara kurade ihop mig i passagerarsätet och sov som en…… stock? ….. gris? … trött människa? Natten hade varit lite orolig med ett barn som låg på tvären, snett mot fotänden, över det andra barnet, kort sagt lite stökigt, vilket ledde till en del lyftande tillbaka i rätt läge, lägga över täcket som hamnat på golvet, kissnödiga barn, hund som låg i vägen för kissnödiga barn, ja lite turbulens var det så det var skönt att få slumra. Jag sov ända till Ullånger. Då var det dags för en french hotdog och lite specialvätska till bilen som hackat och tappat kraft.

Nu kom det även upp ett felmeddelande om att partikelfiltret var igentäppt och en titt i handboken visade att det behövdes regenerering och detta måste nog göras manuellt eftersom det tydligen inte sker automatiskt längre. Ja, det blir något för Livskamraten att bita i. Vi måste nog börja titta efter en ny bil, det är tydligt.

Det var skönt att komma fram i alla fall. Solen sken och det var gott med kaffe ute på altanen. Sedan gick jag en lång promenad med Jacki och därefter var det middag. Pizza med ett glas vin, härligt. Fredagslugnet sänker sig. Nu ska vi bara slappa och se fram emot morgonkvällen.

Nyss ringde han som vi ska åka med i morgon och bjöd på fest den 2/12. Vill så gärna men vi hade ju tänkt åka tillbaka hem nästa helg. Får se hur vi gör. Det blir tråkigt för vår inneboende om vi är borta för mycket samt jag har tandläkaren den 4/12. Suck, val, val, val.

IMG_20171117_160454Det var ordentligt mörkt när vi var ute och gick. Bara lite ljus över sjön som lyste upp. Det blir till att ta fram pannlampan.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.