Första advent

Så var det dags att tända det första ljuset. Eftersom vi nyss kommit hem så blev det en snabb rusning efter adventstakar att sätta i fönstret, sedan blev det dags att hämta en familjepizza och adventsrimmet blev nog mer av typen ”nödrim” än en vacker vers. Det får vi ta igen nästa adventsöndag.

Det känns skönt att vara hemma igen. Nu ska vi småfixa inför julen och för övrigt bara ta det lugnt här hemma. Livskamraten körde den nya bilen hela vägen hem och han var bara nöjd. Jag som satt på passagerarplatsen klarade inte ens av att luta sätet lite bakåt, trots att jag tog fram instruktionshäftet så jag satt rak i ryggen som en fura hela vägen och det är väl inte riktigt optimalt. Tur att vi stannade på kaffe i Öre i alla fall och fick sträcka på ben och ryggar ett tag.

I förrgår var vi bjudna på en liten adventsmiddag hemma hos goda vänner i deras familjegård. ”Litet”, vi stannade förbluffade i dörren och bara stirrade. Ett fulldukat julbord i deras sagolika kök som är som gjort för att julpynta.
IMG_20171202_171108Så vackert, så mysigt och så gott. Vilken tur vi har som får vara med dessa människor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.