Tung dag igen

Idag var en tung dag. Fotografering av huset skulle ske kl 12.00 så det blev en bråd morgon, man vill ju ha detaljerna rätt. Vi väntade, ingen dök upp. Efter kontakt med inbokad person så blev det uppenbart att något missat. Tala om att luften gick ur en. Men det gick att ordna till så fotografering kunde genomföras, skönt. Precis när fotografen åkt så får jag beskedet om att jag måste åka med lilla L på ridningen. Det gör jag så gärna men just idag kändes det som att jag inte hann dra efter andan.

Väl på plats, 15 minuter försent, så fick jag en skarp reprimand av ridläraren; vi måste passa tiden. Som tur var fick vi hjälp av en snäll mamma som kratsade hovarna medan vi borstade hästen och hon hjälpte även till med att sadla på. Så vi hann i alla fall, tack snälla medmänniska!

Bensinmätaren lyste rött redan när jag åkte hemifrån så det var med andan i halsen jag äntligen kunde tanka efter att ha lämnat lilla L hos sina föräldrar.

Jag har nog ansträngt armen lite för mycket idag så nu känns gipset alldeles för trångt. Jag är faktiskt helt slut. Det ska bli skönt att få lägga sig i soffhörnet med armen i högläge. Ha det så skönt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.