en ny dag

Idag har jag målat sista väggen, skönt. Sedan for jag och bytte en tröja som jag köpte igår. Egentligen handlade jag något som är fullkomligt olikt mig, nämligen blåblommiga tights och en blå tröja. När jag kom hem så upptäckte jag att tröjan var för kort. Det är nämligen så att med stigande ålder så har den fasta, lilla rumpan omvandlats till något betydligt mer lågt hängande och svajigt så har jag tights så vill jag gärna ha något som hänger över akterkastellet. Man vill ju vara snäll mot sina medmänniskor. Det var inte lätt att hitta någon längre tröja så jag köpte en längre kofta istället.

Sedan satte vi oss ute i solen, drack kaffe och unnade oss ett glas Amarula, mycket gott.

20180328_154424

Så har vi fått in elen i förrådet så snart ska armaturen på plats. Men det får vara tills vi har behöriga byggare på plats. Jag är så nöjd med förrådet. Nu är det bara golv och lister och sådant kvar. Sedan blir det till att planera noggrant vilka förvaringshyllor / skåp vi ska ha.

20180328_145143

Önskar er en trevlig lill-lördag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.