Tystnad

Nu har de glada byggarna åkt och tystnaden, den välsignade tystnaden, har åter sänkt sig över SpanskaVillan. Tro inte att det är ljudet av diverse elektriska maskiner som varit jobbigast. Nej, det är musiken. Uppenbarligen så kräver arbetet ständig musik. Eftersom de jobbar av ren vänlighet så vill man inte säga åt dem heller. Igår avslutade vi dagen med att åka till vårt lilla favoritdiner, Pink Ladies, och åt en god, och mättande, middag. Uppenbarligen var det lite för häftigt efter att jobbat hela dagen i strålande sol för klockan 20 satt en i soffan och sov och de andra två hade dragit sig tillbaka till gästrummet. Så kan det gå.

tak2Här började man se det färdiga taket. Eftersom detta är en hemmabygge av en ensam man så finns det som sagt inga raka linjer eller någon symmetri så vi fick dra ut taksprånget ordentligt för att få ett rakare intryck. Bara bra då skyddar taket fasaden mycket bättre.

tak1Nu är takplåten och underlagspappen på plats så nu får de vara lediga ett tag. Vi kan känna oss trygga i förvissningen att vi nu har ett väl isolerat tak, precis vad man behöver. En ordentlig mössa på huset. Nu ska vi bara slappa och njuta av att ha huset för oss själva ett par dagar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.