POSTNORD

Egentligen skulle jag skriva om annat, men Postnord retar mig faktiskt.  Tidigare visste man att posten kom när den skulle komma, nu vet man ingenting. Jag har beställt en baddräkt, en s.k tankini, från ett utländskt företag. Faktiskt så trodde jag att det var från USA men nu vet jag att det var från Kina.

Den 21 maj lastades mitt paket i Kina och den 28 maj kom paketet till Sverige och Postnord tog hand om det. Hur lång tid tar det för ett paket att ta sig genom Sverige? Idag är det den 18 juni och inget paket har kommit.

Jag tog då transportnumret som jag fått från Kina-leveransen och skickade till Postnord med frågan: var är mitt paket?

Svaret blev att det saknades någon siffra eller bokstav, kunde jag skicka en kopia på exv. beställningen. Sagt och gjort, jag skickade det. Svaret kom att jag måste vänta till mitt paket aviserades. Jaha, när blir det då? Så återkom en namngiven person och skrev att det fattades några saker för att de skulle kunna tulla mitt paket, nämligen: en uppgift om vad paketet innehåller, hur mycket det kostade och hur mycket det väger.

De två första sakerna var ju lätta att svara på: en baddräkt, kostnad 266,84 kr. Hur mycket väger en baddräkt? Ja, jag föreslog att de skulle väga det, någonstans i deras lokaler borde väl finnas en våg.

Nu får vi se hur lång tid det tar att få min baddräkt hit. Jag skrev att jag var tacksam att få den före badsäsongen är över.

2 kommentarer

  1. Monica Nordlund

    Hej och Grrrrrrrrrrrrrr och Kram och hoppas att du snart får ditt gått över tiden paket. ????????

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Härlig kommentar! Ja, jag hoppas jag får den i sommar…..jag skulle kanske ha beställt vinterkläder istället?? Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.