En helt vanlig dag

Jag är så glad, jag är så trött. Vårt förråd är färdigt, ja inte alla lister är på plats, men golvet är klart så vi har kunnat ställa in förvaringshyllor och alltså börjat tömma en del lådor. Vilken lättnad att få bort lådorna från golvet, överallt har de stått. Nu börjar jag få lite överblick över vad som finns så vi kan börja rensa en låda i taget, skönt. Jag har städat gästrummet, vardagsrummet och köket, riktigt ordentligt, bytt gardiner och mattor, ställt fram en del från lådorna. Nu börjar det kännas att det är här vi bor, på riktigt.

I morgon är det midsommar, vi blir bara 9 personer, ett knytkalas. Vi håller med sill och potatis plus en silltårta. Övriga kommer med lax, strömming, ost och kex och, förstås, efterrätt. Ser fram emot det. Vi ska bara koppla av och ha det skönt, umgås med våra vänner och slappa.

Nästa helg ska vi ta husbilen och åka på minisemester. Bara några mil till Sörfjärden. Vårt ”gäng” ska äta middag på den nyöppnade restaurangen och sedan tänker Livskamraten och jag övernatta i husbilen så det blir något annorlunda. Det känns som att husbilen ger oss lite möjligheter till avkoppling, komma bort-lite.

Njut av förväntan inför midsommar. Var beredda med regnkläder och paraply, men håll ögonen på de guldkanter som finns på molnen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.