Njutning

Idag har det regnat! I morse var det lagom skuggigt så jag gick ut och målade andra varvet på vår nya ”fusk”vägg mot norr. Strax efteråt började det regna. Gissa vad jag gjorde? Gick upp i sovrummet,dammsög, dammade, renbäddade och lade mig på sängen och läste. Helt ljuvligt!

Så skönt det kändes att inte ”kunna” går ut och behöva måla, plocka undan eller göra något annat praktiskt. Det kallar jag minisemester.

Jag behövde faktiskt vila lite av en annan orsak också. Igår fick vi veta att vår sommarstugetomt som vi haft i några år, äntligen hittat en köpare. Jiiipppiii! Vi plockade fram en champagne-flaska från Livskamratens 70-årsdag, satt ute på altanen, drack champagnen och kände oss nöjda. Sedan lagade vi mat och tog ett glas rödvin till middagen.

Så när ett par av våra grannar tittade in så såg de två avslappade människor som sov gott i varsin trädgårdssoffa. Vi sov så gott att jag inte kunde somna senare på kvällen, men det är en annan historia.

Som tur var hade de fikabröd med sig så det blev en kopp kvällskaffe i det underbara vädret. Det var inte heller så dumt. Man måste ta vara på guldkornen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.