Är här….

Ja, jag är här, men det är svårt att få tiden att räcka till. Förutom hantverkarna så har vi nu två av de bästa barnbarnen här så det är full fart. Igår badade vi och badade och badade, +23 i vattnet, helt underbart. Men idag kändes det att det kommer att bli en kvalmig dag så efter att ha målat ett par vindskivor och badat så tog jag barnen och åkte in till Birsta. Där var det svalt och skönt i affärerna så vi tillbringade den varmaste tiden inomhus. Båda barnen har fyllt år så de fick välja varsin födelsedagspresent och så gick vi och fikade. Sedan blev det mer badande efter det och nu har vi ätit middag och kommer att gå och bada en gång till. Snart blottnar jag upp………

Jag har varit så ivrig att hantverkarna skulle komma tillbaka och börja sätta in fönstren, men det vill de inte göra förrän taket har lagts på…… suck. Jag förstår varför, men jag har fortfarande oron över att det ska vara något fel med passningen av fönstren så jag vill bara ha dem på plats.

På onsdag kommer nog fler barnbarn så det blir huset fullt. Mycket disk blir det i alla fall även om jag köpt papperstallrikar. Den nya baddräkten, tankinin, har i alla fall blivit använd. Jag vet inte vad vi skulle göra om vi inte hade sjön, denna värme är man inte van vid. Det är också bra att vi kan pumpa vatten från sjön för att vattna. De naturliga blomstren ser väldigt torra och eländiga ut, men mina planterade kämpar jag och håller liv i.

Sköt om er i värmen, håll er i skugga eller inomhus, drick lagom med vatten, hushålla med krafterna.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.