Abstinens……

Idag har jag abstinens…..i form av avsaknad av min familj. Jag längtar efter mina barnbarn! Jag förstod att det skulle kännas tungt att flytta 30 mil från dem och idag har längtan slagit till.

Jag har fått besked om att jag lider av benskörhet (finns i släkten) så nu är det bara till att promenera av fullt hjärta plus äta D-vitamin och Kalcium i väntan på mer order från sjukvården. Idag blev det alltså en riktigt lång promenad och jag kan verkligen konstatera att hösten kommit under den vecka vi var på Mallorca. Den veckan, oj vilken härlig vecka, skriver mer om den i morgon.

Under promenaden så fick jag lov att stanna och fota ett flertal gånger, alla dessa vackra färger. Tänk att sticka en tröja i dessa färger, med hemfärgat garn…… tänker på min kära vän A-M och hennes kok med växtfärger…… sentimentalitet…. glada minnen…. längtan.

En morbror fyller 85 år i dag, tänker på honom och på sommarens släktträff, så trevligt vi hade.

Korna har blivit utsläppta på ängen alldeles vid vägen och deras nyfikna ögon följde mig när jag gick förbi. Kalvarna skuttade ystert omkring och jag greps av längtan att ringa till min andre morbror som tyvärr gick bort i oktober i fjol. Tänk att det gått ett år redan.

Vad skulle jag ge för att få hämta barnen från skolan idag…… suck.

höst2018

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.