En egen liten vrå

Visst är det så att vi alla mår bra av att ha en egen liten vrå? Ett ställe där man kan få vara i fred, helt avslappnad, och bara tänka sina egna tankar. Vara här och nu, lite mindfulness helt enkelt. Jag har ett sådant ställe.

20181017_120957Min kära vedklyv som efter att ha tillbringat hela sommaren ute i det fria, nu har fått komma in i förrådet igen. Här sitter jag en stund varje dag, klyver en säck småved till köksspisen, lite större klampar till övriga spisarna. Jag brukar först bära in lite av den nya veden från björken som fälldes i somras och den klyver jag fint och lägger i en speciell hög så den får torka ordentligt.

Under tiden så befinner jag mig här och nu. Alla tankar försvinner och jag är helt inne på det jag gör just nu. Skönt, avkopplande. Vi är goda vänner, jag och min klyv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.