Service hela dagen

I morse var det dags att lämna in bilen på 1-års service. Glad i hågen körde jag till Timrå, där vi köpt bilen, och fick då veta att jag bokat service i Nacksta, där det också finns en Bilbolagets verkstad. Det var bara att hoppa in och åka tillbaka mot Nacksta. Väl där så gick jag förstås in till receptionen och berättade om mitt ärende. ”-Är det någon speciell kille som du har bokat?” blev frågan. ”Ja, en väldigt speciell kille, Sofie heter han”.

Nu är det ju så att man får en personlig servicetekniker som man ska vända sig till, prata med och även betala till. I mitt huvud skrek ett enda ord: LEAN!!!! En del förstår vad jag menar, andra inte, jag orkar inte förklara i alla fall.

Med en fin hyrbil så åkte jag på IKEA och småhandlade lite, bland annat ljusslingor. Sedan hem till Livskamraten för en god kopp kaffe och kanelbullar.

Efter att ha hämtat bilen igen så hamnade vi i sittande ställning i vardagsrummet och jag tror att vi kommer att bli sittande där i kväll. Livskamraten ska fixa middag, det kallar jag service. Det blir fish & chips, det ser jag fram emot. Skönt med lite service så här inför helgen.

Glömde skriva att jag såg 3 underbara rådjur i morse när jag åkte till servicen.

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.