Tankar

Idag var det styrketräning igen. Idag var det ganska tungt och jobbigt, vi har kommit upp i 18 olika stationer och har ökat vikt på varje maskin. Vi som är där är ett gäng damer, alla pensionärer, och jag som är 65 är nog yngst. Alla är välutrustade med fina träningskläder, en del är fint målade och gemensamt för alla, de har en enorm energi. Kort sagt, en härlig grupp och jag håller nu på att vänja mig vid att det är i den gruppen gråhåriga damer som jag hör hemma i.

När vi höll på att stretcha efter träningen så spelades en mycket underbar sång, When a man loves a woman  och hela atmosfären i rummet ändrades. Den blev varm, sensuell och jag kände att vi delade en upplevelse. Vi delade känslan av melodin, tankar från när vi var yngre och dansade till den melodin, kanske med någon vi höll av. Känslorna vibrerade i rummet, en härlig känsla. Det är ju faktiskt så att de flesta av oss människor har haft våra drömmar, våra känslor, våra tankar och de försvinner inte fast rynkorna och de grå håren blir tydligare och tydligare.

Något att tänka på när man ser någon liten tant med rollator, en grå farbror som stapplar fram. Inne i den människan finns en ung man eller kvinna som längtat efter kärlek, efter värme, gemenskap. Jag blir varm i hjärtat, ska gå och krama om Livskamraten.

 

 

 

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Så fint skrivet 🙂
    På gymmet där jag tränar är det många pensionärer och jag blir så glad av att se dem: De verkar ha så kul ihop, de stressar inte, de verkar så glada när de tränar och så är de alltid så trevliga och hälsar och småpratar… <3

    Jag blir väldigt inspirerad 🙂 kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.