Ute på vift

Idag var det dags för en liten tripp med några av grannfruarna. Vi åkte till Svartvik där det var lite julloppis och passade också på att äta julgröt med skinksmörgås. Jag hittade en liten kruka som jag bara inte kunde låta bli att köpa, precis i min smak.
vas
Nog är den värd 20 kronor?

Nästan hela dagen var vi borta, till min förvåning, så när jag kom hem blev det bara till att fixa det slutliga med advenspysslet innan kvällen föll på. Igår kväll gick jag in på SvTPlay och tittade på Cowboykåken, fånigt namn på en bra serie. Nu hoppas jag att vi kan titta på några fler avsnitt i kväll.

Igår blev vi ombedda att åka med till Åland på julkryssning och det sade vi ja till (jag vill egentligen inte för jag avskyr att åka båt på hösten/vintern), men biljetterna är bokade. Så idag kom inbjudan till Lilla julafton hos ett par vänner så nu är vi uppbokade 18-19 och 20/12. Lite mycket kanske, men det är ju bara jul en gång om år.

Imorgon blir det julmarknad hos en av de yngre familjerna här i området. Självklart ska vi gå dit. Om någon orkar ta ett sådant initiativ så ska man ställa upp helt klart. Blir spännande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.