Restaurangchansen

Förra hösten köpte vi Restaurangchansen. Det har jag gjort någon gång tidigare också och glatt lagt bort häftet i någon låda och sedan har det blivit inaktuellt. Men denna gång har vi redan använt det ett antal gånger, till mesta delen till inköp från någon restaurang. Även så idag, efter styrketräningen åkte jag in till Sundsvall och köpte bomullsgarn (tänker prova att sticka diskhandduk…) och sedan gick jag på IKEA, visserligen hade jag glömt lappen där jag skrivit upp vad jag skulle handla, men jag lyckades få ihop en hel del ändå 🙂

Klockan hade blivit ganska mycket så jag bestämde mig för att använda någon lapp från Restaurangchansen. Det blev indiskt, supergott! Livskamraten var nere i källaren och höll på med inkopplingen av vattnet till nya badrummet, men det krånglar bara. Han var upp och åt, men sedan gick han ner igen och nu är han fortfarande därnere. Jag gillar inte när han är där…så jag hoppas han ska sluta snart och vara ledig för kvällen.

Styrketräningen började idag och nu har jag fått sällskap av en av grannfruarna som också vill bygga sina muskler lite. Det kändes jättebra att få röra ordentligt på kroppen så nu är jag sugen att gå på gympa på torsdag. Man mår så fantastiskt bra av att röra på sig, visst är det så?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.