Söndag – hockeydag

Match mellan Sverige och FInland, brukar vara sevärt. Förväntningarna är inte så höga efter gårdagens match mot Tjeckien, men håller på Sverige gör jag. Livskamraten är inne i ett sämre skov så han ligger på soffan och sover ibland. Själv håller jag på att knyta en ampel. Det är högt i tak i uterummet så det passar bra med hängande växter. Jag har ju dessutom tagit mängder med skott just på hängväxter.

Igår köpte jag en Kärlekspelargon, den är så vackert röd. Den har jag tänkt plantera om och direkt vid planteringen så ska jag dela den. Den ser fin och kraftig ut så det borde den klara.

Just nu ser jag genom fönstret att det vräker ned snöblandat regn, usch och fy. Regnet behövs men snön kan vi vara utan.

Före hockeyn var jag ute och skurade en del av den gamla trallen i uterummet. Jag hoppas den torkar så jag kan olja in den före kvällen. Nu hör jag att Livskamraten har vaknat, ska fråga honom om han vill ha lite eftermiddagskaffe. Sedan ska jag knyta ampeln färdig och därefter fundera på hur kryddhyllan ute i uterummet ska se ut. Jag vill hänga upp den också, men det måste bli två hyllor och kraftigare upphängning. Roligt att fundera på sådant.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.