Planer går inte alltid i lås

Igår hade jag stora planer för byggandet av den sista delen av mina terrasseringar, i varje fall för i år. Men ett av barnbarnen var febrig och hade ont så istället blev det till att åka in på Triage-mottagningen på vårdcentralen och därifrån blev det akutremiss till sjukhuset. I sju timmar var vi där innan undersökningarna var gjorda och de beslöt att hon skulle få åka hem, med medicinering. Hungriga som sjutton var vi, jag hittade bara en smörgåsautomat som fungerade dåligt och barnbarnet fick inte äta alls eftersom de misstänkte att hon skulle behöva opereras. Men som tur var så har vi ju service hemifrån så vi kunde äta vid 22-tiden.

Så det är i stora drag vad jag ägnade mig åt igår. Tack och lov att vi har en fungerande sjukvård! Väldigt bra bemötande och omhändertagande. Så glada att vi nu vet vad som låg bakom hennes insjuknande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.