Varför inte?

Helt plötsligt slog det mig! Det är den 9 augusti idag och jag har inte badat på hela veckan. I sjön menar jag. Varför har jag inte gjort det? Räcker det verkligen med några dagar med regn och lite svalare väder för att man ska glömma att det är sommar. Så dumt. I morgon ska jag bada (om det inte regnar).

Idag har det varit kvavt och varmt så vi har varit ute och tagit det lugnt, njutit av det fina vädret. Våra besökare har kommit, vi har ätit middag och de har gått och lagt sig. Den ene har ont i ryggen och den andre har en svullen fotled så de är i behov av vila. I morgon ska de åka ända ner till södra Sverige så de behöver sträcka ut sina kroppar.

Jag var in på Röda Korset och ser man på, jag köpte en STOR matta för 100 kronor. Kanske inte den allra vackraste men neutral och fin i färgen. Den matchar de nya gardinerna på ett väldigt bra sätt.

Egentligen har jag inget att skriva om. Dagen har varit skön, inga större störningsmoment har inträffat. Man kan alltid irritera sig på Trump förstås, han går alltid att reta sig på, men idag ids jag inte.

Flugorna hänger kvar och till råga på allt har våra besökare tagit med sig flugsmällaren ner till Gäststugan. Men jag har slagit ihjäl fyra flugor bara medan jag skrivit detta. Den gamla, hederliga metoden med hoprullad tidning är inte helt fel. Enda kruxet är att jag har nyputsade fönster så nu måste jag först jaga bort dem från fönstren, hålla koll på var de landar och slå ihjäl dem där. Burr…

Jag hoppas ni har en mysig fredag och ser fram emot en skön helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.