Mina härliga tanter

Så har mina härliga tanter från Läsecirkeln varit här idag och druckit kaffe. Sommaren har varit tuff för en av dem som fick beskedet att hon fått bröstcancer och som fick operera bort ett bröst för 14 dagar sedan. En del av samtalet kom alltså att handla om döden och både 86- och 90-åringen hade samma uppfattning – ingen idé att åka till lasarettet varje gång hjärtat skenar eller det inträffar något, man vet ändå att liemannen kan dyka upp närsomhelst och bara det går fort, så…

Jag fick ett ihoprullat dokument, ombundet med rosa snören, av 86-åringen och jag fick inte öppna det förrän de åkt hem. Så spännande! Nu har jag läst det hon skrivit och det var så rart, vi två behåller kunskapen om vad hon skrev mellan oss. Vidare blev jag kassör i Läsecirkeln. Så nu har jag ett vackert skrin att förvalta. Jag gillar dem!

Nu väntar vi bara på de fyra småttingarna som ska dyka upp. Då lär det bli livat här i några dagar. Nu har det också börjat komma inbjudningar till olika fester. Sommaren har varit ovanligt ”festlös”, men nu börjar det dra ihop sig till roligheter. Kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.