Sååå töntigt

När jag var i Umeå så köpte jag en ny TV. En 27″ med välvd skärm som jag tyckte skulle passa jättebra i vårt gästrum eller kanske rentav i sovrummet. Den har stått här i sin kartong ända tills i torsdags kväll då vi bestämde oss för att det var dags att sätta den på plats. Sagt och gjort, den var snabbt upp-packad och jag reagerade lite på att det fanns en DVD i förpackningen. -Tänk att det ska behövas en sådan för en vanlig TV-apparat.

Nåja, när stativet var fastsatt och vi skulle koppla in antennen så blev det problem, det fanns inte något uttag för en antenn. Va?! Så jag gick in och läste på Internet och det visade sig att jag köpt en dataskärm. Så snopet, och lite skämmigt. Jag hade till och med haft ett långt samtal med expediten angående välvd skärm eller inte välvd skärm och storlek för ett sovrum, men tydligen hade ordet TV, eller dator, inte kommit upp i samtalet.

Jag skrev om det till det barnbarnet som gett mig råd om passande TV och fick bara svaret -hahahaha, tillbaka. Så igår tog jag med dataskärmen till butikskedjan här i Birsta, fullt beredd på att få ett ”hahaha” från expediten i kundtjänst. Men det fick jag naturligtvis inte utan han var jätterar och gick till och med iväg och hämtade den TV jag ville ha så jag slapp gå in i affären och hämta den. Det innebar ju att den kund som kommit in efter mig fick sitta och vänta, men det tog han med jämnmod. Det var med lättnad jag åkte därifrån och vi kopplade direkt in TVn och allt var OK. Skönt

glad smiley

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.