Torsdag

Ännu en dag har gått och jag har sovit hela dagen. Så roligt…. nu har jag tagit den sista penicillintabletten så nu ska väl orken komma tillbaka. Om en vecka kryssar vi till Åland tillsammans med Don Seeger och jag som hade en tanke om att dansa linedance till hans låtar – HAHA, stort gapskratt. Nej, jag får nog räkna med en lugn båtresa, kanske får ta med en bok om jag inte orkar vara uppe hela kvällen / natten. Men njuta av musiken, det ska jag, lita på det!

Vi blir 9 stycken som åker tillsammans så det ser jag fram emot. Roligt att ha något att se fram emot.

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Läser ikapp och ser vad du råkat ut för, huvva! Tufft med lunginflammation, jobbigt förstår jag och inget man vill uppleva. Men låter då bra att du är på bättringsvägen. //Kram o fortsätt krya på dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.