Äntligen fredag

Äntligen är det fredag och helgen kan börja…… vad är skillnaden mellan vardag och helgdag egentligen? De senaste åren har det varit svårt att skilja mellan vardag och helg. När man arbetade så visste man ju att är jag jobbet så är det vardag. Är jag hemma eller på fest så är det helg. Så går man då i avtalspension och vad händer? Där började det bli lite kinkigt för nu är man aldrig på jobbet och fester kan man ha även på vardagar, hmmm.

Så kom då VIRUSET och nu är det helt hopplöst.  Nu är det ingen skillnad på dagarna, de går i sakta mak och inget händer, suck. Om vi har tur så får vi kanske främmande i mitten av maj. Hoppas, hoppas, hoppas. Vi ska nog klara av att hålla avståndet om de verkligen dyker upp.

Så är lunchen avklarad och det är dags att gå ned i källaren igen. Nu är det bara 5 trallbrädor kvar så är ingången till källaren färdig. Livskamraten ska förbereda för installation av vatten. Han drar fram alla ledningar och rör så på fredag blir det slutinstallation. Om det går bra och det inte är vackert väder på måndag så kan vi provbasta, spännande. Man får ta vara på de gyllene ögonblicken.

2 kommentarer

  1. Monica Nordlund

    Jo de’ e tur att man fick en fin almanacka till julklapp, som håller koll på veckodagarna:-)

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Vad kul att du hittade igen mig nu när jag börjat blogga igen. Men vi får inte låta bli att prata på telefon. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.