Ett par sommardagar

Vilka dagar vi haft! Två sommardagar fyllda av sol och underbar värme, så skönt. Igår firade vi Livskamratens födelsedag samt vår 48-åriga förlovningsdag. Milde tid vad tiden flyger iväg. Vi fick till och med kaffefrämmande, inte dumt. Vi satt förstås ute med avstånd mellan oss, men bara detta att få prata (med någon annan än Livskamraten) i lugn och ro över en tårtbit och kaffe, helt underbart. Annars pratar man mest stående på vägen eller vid tomtgränsen på några meters avstånd. Jag hoppas att vi kommer att komma ihåg dessa små saker, sedan när allt lugnat ner sig.

Vi har verkligen njutit av värmen men idag verkar det lite gråare och de skriver om regn på Klart.se. Deras väderprognoser brukar faktiskt stämma nästan på timmen. Så det ska alltså börja regna kl 11 idag och hålla på ända till kl 20. Jaha, då vet man det då. Det blir till att hålla sig inomhus, eller i uterummet. Jag har städat halva rummet nu så jag får väl ta itu med den andra halvan idag och flytta ut resten av blommorna för omplantering.

Palmerna jag köpte på IKEA har i alla fall fått stå ute två dagar och de har prytt sin plats.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.