Lite tufft igår

Det blev en konstig dag igår. Livskamraten mådde inte bra, ramlade och var yr i huvudet. Han har haft några sådana attacker tidigare men nu är det nog ett år sedan det hände. Det brukar komma från nacken och det är fullt möjligt att det var den som spökade även denna gång. Lite otäckt kändes det i alla fall. Han var lite vimsig och trodde att han hade sovit bort en hel dag efter att han somnat på soffan en timme. Det blev en tidig kväll för honom men jag vågade inte gå och lägga mig utan höll mig vaken för att kunna lyssna på hans andning och hålla koll på hur han mådde. Inte roligt alls.

Idag mår han bra och stökar på som vanligt. Det blåser lite svalt uppe vid vägen men kommer man ner till vår tomt så är det stekhett! Jag har städat gäststugan för vi får gäster till helgen, hurra! Jag har köpt ny vattenkokare dit ner så att de kan ta sig morgonfika och rå sig själv en stund på morgonen. Det är alltid skönt att ha möjlighet till lite egen tid när man bor hos andra, inte minst nu när distans är viktigt.

Så nu är det bara att se till att dricka ordentligt under dagen och sköta om sig, placera ut lite mer krukor här och där och, inte minst, vattna alla växter. Tur att man har tillgång till en hel sjö.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.