Tre besök och dagen är räddad!

Hurra! Idag fick vi besök vid tre tillfällen under dagen. Så roligt att få prata lite med andra människor. Jag älskar när människor bara tittar in på sin promenad eller bara för skojs skull. Livet blir så mycket lättare och ljusare.

I morse hade vi dessutom ett arbetsmöte, det var ett tag sedan senast. Så nu har vi funderat igenom vad vi ska fokusera på de närmaste veckorna. Skönt!  Vi ska förlänga förrådet så vi får plats för mer ved och då måste man ju alltid börja med att rensa. Rensningen inne i förrådet är påbörjad och blir det bara lite mer vindstilla så kan vi börja med att rensa bakom förrrådet. Där blir det alltså nytt staket och tak över så blir det mer användbart. Blir bra.

Jag har även varit ute i husbilen och satt upp dekorplast på luckorna, det blir ljust och fint, ska lägga ut en bild senare. Livskamraten har varit och tittat och han låter nöjd med den ”enkla” renoveringen. Han har inte en aning om att jag kommer att klä om dynorna och måla taket över sängen. Haha, så överraskad han kommer att bli. Det är lika bra att jag inte talar om vad jag tänkt göra för då skulle han bara protestera. I kväll, när han tittar på travet så ska jag beställa tyg till dynorna. Vilken luring jag är…

Det blåser idag. Sjön har höga vågor och låter precis som ett stort hav. Sitter man i slänten, i solen, stänger ögonen så är det precis som att sitta vid Medelhavets strand. Lägger man sedan till den underbara doften från rosorna så känns det som paradiset. Livet är gott!

Sköt om er och ha en trevlig onsdag kväll.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.