Inget gjort idag heller…

Det har inte blivit något gjort idag heller. Istället för att göra något så gick jag över till en granne som frågat om jag ville ha en stor yuccapalm. Det ville jag förstås så jag tog skottkärran och en murarhink för att hämta den. Milde tid, den var betydligt större än jag trodde.
Nu står den omplanterad och fräsch inne i vårt uterum medan jag funderar på var jag kan tänkas ha den. Tur att vi har högt i tak i uterummet!

Sedan kom en granne förbi som var ute på en hundpromenad. Det är ju omöjligt att motstå så jag slog följe med dem. Det lustiga är att när hon går ensam ut med hunden så brukar den inte vilja gå så långa promenader. Men när de har sällskap så vill den gå länge.  Vi försökte få den att vända om när vi kom till Veda, men icke. Den tycker att det är roligt med sällskap helt enkelt. Under tiden vi promenerade så hade himlen mörknat och jag kunde höra åskan dundra på andra sidan sjön. Jag lade mig helt enkelt i solstolen nere vid sjön och tänkte invänta regnet, och kanske åskan. De mörka molnen kom närmare men precis när de seglade fram över oss så skingrade sig molnen. Nu har jag gått in och tänker fortsätta vara lat, det blir till att läsa en bok i kväll. Sköt om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.