Söndag

Jag fortsätter med mina inspirerande rubriker och kan konstatera att idag är det……SÖNDAG! Nu börjar en ny, spännande vecka då man aldrig vet vad som kan hända. Idag har vi bara väntat på regnet, men hittills har det inte kommit något, så nu får vi hitta på något annat. Jag har i alla fall planterat lite mer i den nya rabatten.

Mina vitrandiga funkior har planterats i framkanten av rabatten. Dessutom har jag varit och köpt 6 plantor silkesnäva ”Ballerina”, en lågväxande näva som jag hoppas ska sprida sig mellan funkiorna. Det såg lite tomt ut i mitten så jag satte dit ett litet rostigt bord med en pelargon på. Pelargonen är instoppad i en rostig kungakrona även om det inte framgår av bilden.

Nu blev det förstås ganska tomt i den rabatt jag grävde upp funkiorna från så jag har fyllt på ny jord och gjort lite omflyttningar. Smultronrevorna höll på att ta över i rabatten så det behövdes lite grävning för att få det snyggare. I övrigt har inget hänt idag heller. Nu ser jag fram emot en god middag och sedan kanske det är något bra på TVn. Då blir det glass med jordgubbar till efterrätt. Våra amerikanska jordgubbar trivs verkligen och smakar alldeles underbart. Sommar, sommar, sommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.