Vill ha en hobby, ett intresse

Nu har man tid att fundera och en sak som jag ständigt återkommer till; jag vill ha en hobby! Något som jag brinner för, som jag vill hålla på med så mycket som möjligt. Visst, jag pysslar lite. Vill jag ha porslin med särskilt motiv, då målar jag det. Men ”been there, done that”. Behöver jag några amplar till uterummet, ja då knyter jag några makramé-amplar. Men ”been there, done that”. Vill jag måla en vägg, ja då målar jag den. Men ”been there, done that”.

Mina blommor är väl det närmaste jag kan komma. Ett intresse är det i alla fall och jag ägnar mig åt det under sommarhalvåret. Men på vintern så lägger jag det intresset åt sidan. Stickar, virkar, handarbete överhuvudtaget, visst men ”been there, done that”

Jag skulle vilja verkligen brinna för något. Men vad? Suck…

Att dansa Linedance är ju något som jag verkligen velat göra. Men när jag så började så fick jag först lunginflammation och sedan kom Corona. Nu känner jag att det är försent att börja om. Nästa år är jag på väg mot 68 år och vem vill vara nybörjare då?

Göra små tittskåp, ja det är jätteroligt, men hur många tittskåp kan man ha. Nej, jag får nog acceptera att jag inte kommer att bli ”specialist” inom något område. Det blir till att fortsätta pyssla med lite av varje. Bokintresset har jag ju kvar i alla fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.