Inget särskilt har hänt

Ny dag, nya bekymmer. Nej, där ljög jag. Inga nya bekymmer har tillkommit. Idag har vi monterat lampan på den nya spaljén och that´s it. Inget mer har gjorts denna den nionde september 2020. En del slötittande på Hemnet och Facebook. Har planterat om en blomma och det känns bra. Har även börjat flytta in ömtåliga växter till uterummet. Men än känns det för tidigt att göra färdigt för vinter. När solen tittar fram så känns det varmt och skönt. Även idag har vi suttit ute på Patio de la Rosa och druckit eftermiddagskaffe.

På fredag ska jag åka upp till mina barnbarn, ser fram emot att få tillbringa helgen tillsammans med dem. Ska köpa med mig lite gott så vi kan frossa och må gott, trots distansen.

Till sist, lägger ut en bild på min okända ros. Den är så vacker, jag skulle så gärna vilja veta vad den heter. Det enda negativa med den är att den saknar doft. Man får njuta ändå.

Min senaste inköpta ros, Hansarosen, har en knopp som snart kommer att slå ut. Jag längtar efter att få se den helt utslagen. Fortsätt sköta om er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.