Torsdag

Så här såg loungemöbeln ut i morse när jag tog kaffekoppen och skulle gå ut och sätta mig. Barr, barr och mera barr. Det blev till att sopa ordentligt innan några dynor kunde läggas ut. Nog märks det att hösten är på väg alltid.

Idag dök killarna upp från trädfällningsföretaget och vi fick en bra offert. Vi ska ta bort inte mindre än 4 träd plus ett av grannens. Ja, vi tar ju inte bort grannens träd utan att han godkänt det förstås. Han jobbar i kväll så vi får prata med honom i morgon.

I morgon ska vi provköra en bil, en Dacia Duster. Vi har verkligen tänkt fram och tillbaka på vilken bil vi ska leasa för de kommande tre åren, men efter att ha pratat med en Dacia-ägare så bestämde vi oss för att åtminstone provköra en. Det ska bli spännande och jag hoppas att den kommer att kännas bra så slipper vi fundera mera.

Här blommar det fortfarande, rosen Louise Bugnet sätter nya knoppar och jag plockar hela tiden in nya kvistar så vi får njuta av dem även inomhus. De doftar så underbart. Man måste ta vara på det som är gott här i livet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.