Ändrade planer

Idag skulle jag egentligen gått på bio, men det kom annat emellan. En gammal klasskamrat hörde av sig att han tänkte komma hit. Vi gick i samma klass i årskurserna 1-första terminen i 4:an, sedan flyttade jag till en annan skola. Efter årskurs 8 flyttade han till Timrå och därefter har vi bara träffats vid en klassåterträff för ca 35 år sedan. Så roligt att träffas efter alla dessa år! Han hade med sin 5-månaders valp med sig, en korsning mellan golden retriever och pudel, och den var bara för söt. Den blev förtjust i mig och satt i mitt knä. Jag kunde bara konstatera att knät var för litet för hunden.

Klasskamraten ville gärna att vi skulle försöka ordna en ny återträff med åtminstone några gamla kamrater så det ska jag försöka ordna till våren. Även om Corona inte försvunnit helt så kan man ju sitta ute och äta tillsammans. Ser fram emot det. Nu vill jag bara att hösten/vintern ska försvinna snabbt undan så vi kan försöka träffas. Roligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.