En ny grå dag

Även idag blev det en gråmulen dag, tyvärr. Jag passade på att åka till det nya varuhuset Eko och det var jag inte ensam om att göra. Jag tror hela Sundsvall var där, massor med folk men gångarna i
affären är breda så jag kände mig inte instängd bland eventuella Covid-19-bärare. Nej, jag kunde ägna mig åt att handla lite sådant där som man vill vara säker på att man har hemma. Schampo, tvål, nagellack och annat lite smått och gott. En hel del rökelsepinnar köpte jag och nu har jag öppnat en flaska med liljedoft. Hittills känner jag inte av doften och det är bra för den får inte vara så dominant.

Nagellack köpte jag därför att fotvårdstjejen rekommenderade ett överlack som hon tycker fungerar jättebra. Eftersom jag var jättenöjd sist jag var där, färgen höll länge länge, så gick jag in på Apotea och beställde efter samma sorts överlack. Det borde komma på måndag-tisdag och fungerar det lika bra som sist så ska jag tala om vad märket heter längre fram. Om någon skulle vara intresserad…..?

Det känns väldigt stilla här vid sjön. Träden och vassen glittrar i alla möjliga gul-grön-röda nyanser, vattenytan ligger helt slät och blank. Inte ens fåglarna sjunger idag. Vindruvorna är jättegoda nu, jag är ute och plockar några klasar lite nu och då. Vi har just sett damfotboll, Ume-tjejerna som gav Rosengård en hård match, så roligt att se. Snart är det middag och så var den dagen slut. Oj, tiden rinner mellan fingrarna just nu, måste göra ett ryck imorgon och se till att det blir en speciell dag, bara därför att….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.